Háttérkép
Városi elismerésekre várjuk javaslataikat
Városi elismerésekre várjuk javaslataikat
2022. január 3.
Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzatának Közgyűlése hosszú évek óta méltó módon ismeri el azokat a személyeket, szervezeteket, akik tevékenységükkel hozzájárultak városunk fejlődéséhez, jó hírének, értékeinek növeléséhez.

A Molnár János-díj olyan személynek adományozható, aki Tatabánya városban kiemelkedő óvodai, alap-, közép-, felsőfokú, gyógypedagógiai, valamint felnőttoktatási nevelési- oktatási tevékenységet folytat.

Zöld Ág Díj olyan személynek vagy szervezetnek adományozható, aki (amely) a környezetvédelem vagy a környezeti nevelés területén a város érdekében kiemelkedő tevékenységet folytat.

Tatabánya Sportjáért Díj a kiemelkedő sportteljesítményt nyújtók, az elért eredményekre felkészítők, a sportpedagógia és tömegsport területén, továbbá a sport szervezésében, sporttörténeti kutatásban kimagasló eredményeket felmutató személy vagy szervezet számára adományozható.

A felterjesztéseket írásban az alábbi "Kitüntetési javaslat" című űrlap kitöltésével és a felterjesztés szakmai indoklásával a Polgármester Asszonyhoz kell benyújtani.
A javaslatnak tartalmaznia kell a kitüntetésre javasolt személy nevét, címét és az elismerni kívánt tevékenység, érdemek részletes ismertetését.

A javaslatok benyújtási határideje 2022. január 01- 2022. február 28. közötti időszak.

Kitüntetési javaslat űrlap letöltése

További híreink

Új kérdőív elérhető!
Kérjük, töltse ki Tatabánya város fejlesztési stratégiájának megújításáról szóló kérdőívet!