Impresszum

Tatabánya Portál

(www.tatabanya.hu)

Tatabánya Megyei Jogú Város hivatalos honlapja

Kiadja: Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

Utojára frissítve: 2022. január 31.

Megálmodtuk

Szaniszló Zoltán - CEO

Egy városi portál és egy okos applikáció is lehet izgalmas, közösségi és prémium. Egyedi fejlesztéseinknek köszönhetően a lehetőségeknek csupán a fantáziánk szabhat határokat. Tatabánya lakói, fiataljai és vendégei reggel és este bátran látogathatják a folyamatosan fejlődő tatabanya.hu portált és mindig náluk lehet a Tatabánya applikáció. Számos innovációt és kreatív megoldást valósítottunk meg. Kiterjesztett valóság egy város életében?

Közösségépítés egy városi portálon? Egy szerethető oldal Ön nélkül csak egy eszköz. A közösségi ötletek folyamatos kiteljesedése Tatabánya aktív, tájékozódó és a közös építkezésben résztvevők bevonásával folyamatosan megvalósulnak.

Szaniszló Zoltán - CEO

Megterveztük

A kommunikációs csapattal és az Appentum - Okosváros kreatív csapatával együttműködve képernyőre vetettünk egy modern, de a hagyományokat teljességgel tiszteletben tartó új megjelenést. Az applikációkkal való összhang nem csak funkcionális, de megjelenésben is intuitív.

Véghez vittük

Egy álom és egy terv összekapcsolása mindig hatalmas szakmai kihívás. Rekord határidő mellett az elérhető legjobb szoftverminőséget sikerült elérnünk. A fejlesztés állandó lesz, hol a háttérben, hol Önök előtt fogunk újabb és újabb lehetőségeket megteremteni.

Megismerné a szakmai hátteret? Keressen Minket bizalommal!

Az Appentum csapata

Appentum Kft.

Fejlesztő: Okosváros Kft. és Appentum Kft.
Székhely: 9023 Győr, Körkemence utca 8.

Széchenyi támogatás logó Széchenyi plusz támogatás logó