Háttérkép
Tatabánya Portál
(www.tatabanya.hu)
Tatabánya Megyei Jogú Város hivatalos honlapja

Kiadja: Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata
Utojára frissítve: 2020. szeptember 30.
Megálmodtuk
Egy városi portál és egy okos applikáció is lehet izgalmas, közösségi és prémium. Egyedi fejlesztéseinknek köszönhetően a lehetőségeknek csupán a fantáziánk szabhat határokat. Tatabánya lakói, fiataljai és vendégei reggel és este bátran látogathatják a folyamatosan fejlődő tatabanya.hu portált és mindig náluk lehet a Tatabánya applikáció. Számos innovációt és kreatív megoldást valósítottunk meg. Kiterjesztett valóság egy város életében?
Közösségépítés egy városi portálon? Egy szerethető oldal Ön nélkül csak egy eszköz. A közösségi ötletek folyamatos kiteljesedése Tatabánya aktív, tájékozódó és a közös építkezésben résztvevők bevonásával folyamatosan megvalósulnak.
Szaniszló Zoltán - CEO
Megterveztük
A kommunikációs csapattal és az Appentum - Okosváros kreatív csapatával együttműködve képernyőre vetettünk egy modern, de a hagyományokat teljességgel tiszteletben tartó új megjelenést. Az applikációkkal való összhang nem csak funkcionális, de megjelenésben is intuitív.
Juhász Benjámin - UX/UI Designer
Véghez vittük
Egy álom és egy terv összekapcsolása mindig hatalmas szakmai kihívás. Rekord határidő mellett az elérhető legjobb szoftverminőséget sikerült elérnünk. A fejlesztés állandó lesz, hol a háttérben, hol Önök előtt fogunk újabb és újabb lehetőségeket megteremteni.
Megismerné a szakmai hátteret? Keressen Minket bizalommal!
Az Appentum csapata
Fejlesztő:
Okosváros Kft. és Appentum Kft.
Székhely: 9023 Győr, Körkemence utca 8.
Ötletem van a weboldallal kapcsolatban ...
Háttér
Új kérdőív elérhető!
Kérjük, töltse ki Tatabánya város fejlesztési stratégiájának megújításáról szóló kérdőívet!