Háttérkép
Elmaradnak a nagyobb közönséget vonzó programok
Elmaradnak a nagyobb közönséget vonzó programok
2021. november 25.
- a polgármester saját közösségi oldalán jelentette be a bizottsági döntést. “Minden készen állt arra, hogy országos hírű előadók műsorát kínáljuk a tatabányaiaknak az adventi vasárnapokon.

A járvány alakulása azonban óvatosságra intett bennünket. Arra kértem az Oktatási és Kulturális Bizottságot, hogy vegyék sorra a lehetőségeket és a korlátozásokat, tárgyalják meg mi lenne a legoptimálisabb megoldás. Így a ma délutáni ülésen az a döntés született, hogy a nagyobb közönséget vonzó koncerteket és az Árpád téri szilveszteri programot lemondjuk. A jelenlegi előírások szerint ha ötszáznál többen vesznek részt egy rendezvényen, elő kell írni és ellenőrizni a védettségi igazolványt, körbekeríteni az Árpád teret. Nem szeretnénk senki kizárni a tatabányai programokról. Caramel, Wolf Kati, Takács Nikolas, Singh Viki olyan nagy tömeget vonzana a térre, ami egyfelől biztosítaná a tatabányaiak számára a színvonalas szórakozást lehetőségét, másfelől pedig veszélyeztetné a jelenlévők egészségét.

Így kisebb közönségnek, családiasabb hangulatban, ünnepi fényekkel, korcsolyapályával, vásárral, vasárnaponként gyertyagyújtással várjuk az érdeklődőket az Árpád téren az idei adventi időszakban. Úgy érzem, ez több, mint amit tavaly megtehettünk - most találkozhatunk, együtt lehetünk.

28-án, vasárnap 16.30-kor a diákokkal közösen megnyitjuk a Megyeháza téren a jégpályát, majd 17 órakor találkozunk az Árpád téren, ahol zenés műsorral hangolódunk az ünnepekre és meggyújtjuk az első gyertyát az adventi koszorún, kinyitjuk a naptár első ablakát. Vigyázzanak magukra, vigyázzunk egymásra!” - írja a városvezető.

További híreink

Új kérdőív elérhető!
Kérjük, töltse ki Tatabánya város fejlesztési stratégiájának megújításáról szóló kérdőívet!