Háttérkép
Bódvalenkei karácsonyi cipősdoboz-akció
Bódvalenkei karácsonyi cipősdoboz-akció
2021. november 24.
Csatlakozzon Ön is a bódvalenkei cipősdoboz-akcióhoz, és segítsen, hogy a rászoruló gyerekeknek is szép legyen a karácsony!

A bánhidai Kanga Babahordozó Klub és Női Támogató Kör idén is gyűjtést szervez a bódvalenkei gyermekeknek és családoknak karácsony alkalmából.

Bódvalenke egy zsákfalu Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, Miskolctól 57km-re. Pár száz fős település. 150 cipősdobozra lenne szükség ahhoz, hogy minden kisgyermeknek kerüljön valami apróság a fája alá idén is. Ebben szeretnék a városlakók segítségét kérni.

Ha akadnak otthonukban feleslegessé vált, szép állapotú és használható játékok, amiken szívesen továbbadnának, töltsenek meg vele egy cipősdobozt. Kérjük, a csomagoláson tüntessék fel, hogy milyen korú és nemű gyermeknek ajánlják a csomagot.

Ezen kívül női, férfi- és gyermekruhát illetve cipőt, ágyneműt, tartós élelmiszert, tápszert, bébiételt, mosószert, tisztító- és tisztálkodási szereket is szívesen fogadnak a felajánlóktól.

Az ajándékokat/adományokat le lehet adni a Kanga Babahordozó Klub november 25-i klubtalálkozóján 10-12 óra között a Puskin Művelődési Ház Népmesepontján (cím: Kossuth Lajos u. 4.), valamint Bartal Nóra fejlesztő kuckójába minden hétfőn, kedden, csütörtökön vagy pénteken délután 14-17 óra között (cím: Tatabánya, Szent Borbála tér 6., 2. emelet). A gyűjtés december 1-ig tart, ezután az adományokat helyi fuvarozó vállalkozó juttatja el Bódvalenkére. Az akcióval kapcsolatos további információkkal kapcsolatban keressék Hajgató-Pap Szilviát, a Kanga Babahordozó Klub vezetőjét. Elérhetőség: papszilvia1@gmail.com

További híreink

Új kérdőív elérhető!
Kérjük, töltse ki Tatabánya város fejlesztési stratégiájának megújításáról szóló kérdőívet!