Háttérkép
Ne csak tekAIRj, láss is!
Ne csak tekAIRj, láss is!
2021. szeptember 8.

Szeptember végéig várják a kisfilmeket. A kerékpáros közlekedést népszerűsítő országos videópályázatot hirdetett a Herman Ottó Intézet Nonprofit Kft. A HungAIRy LIFE integrált projekt keretében egyéni és csoportos kategóriában. A cél, hogy minél többen megmutassák, miért érdemes nyeregbe pattanni és ezáltal is tenni a levegőminőség javításáért. A pályázók feladata egy rövid, legfeljebb 90 másodperces videón keresztül bemutatni azokat a természetes vagy épített látványosságokat, amelyekkel a kerékpározás során találkozhatunk. A pályázattal szeretnénk megszólítani a településükre/térségükre büszke lokálpatriótákat és az odalátogató turistákat egyaránt.

A Ne csak tekAIRj, láss is! arra hívja fel a figyelmet, hogy a kerékpáros közlekedés előnyben részesítésével nemcsak a levegő minőségének teszünk jót, hanem testi és mentális  egészségünknek is. A gépjárművel közlekedők számára csak elsuhanó táj látványa kerékpárról nézve életre kel, észrevesszük szépségeit, nyitottabbá válunk megismerésükre.
A felvétel készülhet videókamerával vagy okostelefonnal is.
A beérkezett pályaműveket szakmai zsűri bírálja el, valamint a közönségdíjasra a HungAIRy Facebook oldalon voksolhatnak az érdeklődők. További információ:

További híreink

Új kérdőív elérhető!
Kérjük, töltse ki Tatabánya város fejlesztési stratégiájának megújításáról szóló kérdőívet!