Háttérkép
Zeneiskolai tanévzáró
Zeneiskolai tanévzáró
2021. június 11.
Az alapfokú művészeti iskolákat is érzékenyen érintette a járvány. A jelenléti oktatás helyett online módon kellett megoldani a zenei képzést, ami nagy kihívás elé állította mind a tanulókat, mind a pedagógusokat. Ennek ellenére mindenki megfelelt a vizsgákon, a családok segítségével fejlődni tudott – hangzott el az Erkel Ferenc Zeneiskola tanévzáróján.

Nagy taps fogadta Szücsné Posztovics Ilona polgármester köszöntőjét, amelyben elmondta: a következő uniós ciklus tervezésekor kiemelt figyelmet kap az intézményi energetikai korszerűsítés, így a térségi feladatokat ellátó zeneiskoláé is.

Az intézmény előtti téren az iskola zenekarának hangulatos műsorát hallgathatta meg a négyszáznál is több diák és az érdeklődő családtagok. Májusban lezajlottak az új tanév felvételi meghallgatásai is, de a gordonka, a fa- és rézfúvós, a harmonika és a 14 év feletti magán énekszakra még lehet jelentkezni.

Az évzárón gratulált az iskola vezetése Kishonti Boglárkának, aki zeneművészeti középiskolába nyert felvételt, így szeptembertől ott folytatja tanulmányait. Tanára: Szicsó István.

A sajátos tanévet kiemelkedő eredménnyel záró tanulók könyvjutalomban részesültek: Tóth Fanni, Salamon Lilla Zsófia, Tóvári Napsugár, Ipó Imola, Perjési Lara, Mitrocsák Eszter, Rodé Sára, Hosszú Márton, Klinger Konrád, Rieth Bendegúz, Vida-Kun Gábor, Magyar Luca, Kiss Szabolcs és Károly Szilveszter.

További híreink

Új kérdőív elérhető!
Kérjük, töltse ki Tatabánya város fejlesztési stratégiájának megújításáról szóló kérdőívet!