Szücsné Posztovics Ilona

Tatabánya sokszínűsége minden helyi számára ismert. Az ipar, az oktatás, a kultúra nem csupán egy-egy szakterületet jelentenek, hanem az itt élő, itt dolgozó emberek mindennapi munkájának eredményeként a működő város alapjaként is funkcionálnak.

Természeti értékeink, a bennünket körülvevő épített környezetünk egyben az otthonunk is. Tatabánya a mi városunk, ahol megéljük hétköznapjainkat, ünnepeinket, itt fogadjuk a város vendégeit, köszöntjük azokat, akikre büszkék vagyunk.

Meggyőződésem, hogy az elvégzett munka eredményessége nem függ a városvezető politikai hovatartozásától. Sokkal inkább múlik azokon, akik nap mint nap dolgoznak, tudásuk legjavát adva tesznek a fejlődésért – ahogyan azt teszem én magam is.

Felsőgallán, bányász családban születtem. Tatabányán jártam iskolába, és itt kezdtem szakmai pályafutásomat is. Fontosnak tartom, hogy olyan helyen éljünk és dolgozzunk, ahol barátságos, tiszta környezet vesz körül minket, ahol a fiataloknak nem kell elhagyni a várost, hogy biztos jövőt építhessenek. Ahol a gyermekvállalás nem kötelezettség, hanem vágy lesz számukra. Ahol tisztelet övezi az időseket és a város minden segítséget megad ahhoz, hogy gondtalan „szépkoruk” legyen.
Tatabánya független polgármestereként szívesen ajánlom a folyamatosan megújuló, naponta frissülő honlapunk híreit, művelődési házaink programjait, az önkormányzat és cégei munkatársainak szaktudását mindenki figyelmébe, aki szeretne családja, vállalkozása, tevékenysége számára otthont találni, Tatabányát megismerni.

Hétről hétre egyre több tervről, eredményről, a városlakók és az itt működő vállalkozások, szervezetek igényeire szabott fejlesztésről, a kikapcsolódást biztosító rendezvényről, programról számolhatunk be.

Éljük meg együtt Tatabánya hétköznapjait és ünnepeit!Szücsné Posztovics Ilona

polgármester