Főoldal » Gyorskereső » Tatabánya Hazavár Program » Stúdium Ösztöndíj
Betűméret növelése@@portlet.resetfontsize@@

Stúdium Ösztöndíj

2016.09.09. péntek 10:17

Jelentkezz Stúdium Ösztöndíjra!

Havi tizenötezer forintos ösztöndíjat is kaphatsz, ha hiányszakmában tanulsz! A Tatabánya Hazavár program részeként, a Stúdium Ösztöndíj program keretében ebben a félévben is támogatunk Téged!

Várjuk pályázatodat, ha hiányszakmában tanulsz és legalább 3,0-as átlagod valamint tatabányai lakcímmel rendelkezel és megfelelsz a további feltételeknek!

 A szakképzések közül az alábbiakat tanulók nyújthatnak be pályázatot:

Mechatronikai technikus, elektrotechnikai technikus, vegyipari technikus, biotechnológus technikus gépi forgácsoló, épület és szerkezetlakatos, ipari gépész, műanyag feldolgozó, villanyszerelő, hegesztő, központi fűtés és gázhálózat szerelő, szerszámkészítő, elektromechanikai műszerész, autószerelő, gépgyártás-technológiai technikus, CAD-CAM informatikus, szociális gondozó, ápoló

Továbbá az alábbi felsőfokú képzésen résztvevők pályázhatnak:

Műszaki, természettudományi - biológus, vegyészmérnök, molekuláris bionikai mérnök, biomérnök - orvosi vagy egyéb - szociális gondozó, diplomás szakápoló, mentőtiszt - egészségügyi szakok, vagy tanár szakos képzésben részt vevők fizika, kémia, matematika szak vagy szakpár felvételével.

Nincs más dolgod, mint letölteni a jelentkezési lapot, és minél hamarabb visszajuttatni a Polgármesteri Hivatalba, hiszen a leadás határideje 2016. szeptember 30.

A pályázatok elbírálási határideje: 2016. október 14.

Felsőfokú képzés estén havi 10.000 forintot is kaphatsz, míg szakmunkás tanulóként az állami ösztöndíjad és a tanulmányi eredményed függvényében havi 3.000, 6.000, 9.000, 12.000 vagy 15.000 forintos összeghez juthatsz.

Kérdéseidre szívesen válaszolunk telefonon vagy e-mailben is, hívj minket a 34/515-700-os telefonszámon és kérd a 305-ös melléket, vagy írj nekünk a tromposch@tatabanya.hu címre!

A pályázati felhívások és adatlapok letölthetők innen!

  • cím:
  • telefon:
  • fax:
  • e-mail