Betűméret növelése@@portlet.resetfontsize@@

Háziorvosi ügyelet

2015.04.30. csütörtök 09:45

Tatabánya Megyei Jogú Város háziorvosi ügyeletét a Közgyűlés határozata alapján a Tatabánya Kistérségi Háziorvosi Ügyelet Nonprofit Kft. működteti.

Ügyvezető: dr. Plavecz János

Ellátási területe:
Tatabánya
Vértesszőlős
Környe
Vértessomló
Várgesztes
Szárliget
Tarján
Héreg

Ezen településeken mind felnőtt, mind háziorvosi sürgősségi ellátást biztosít, valamint sürgősségi ambulanciát működtet.

Telephelye: 2800 Tatabánya, Béla király krt. 69.
Telefon: 06 34/316-800

Rendelkezésre állási idő:

Hétköznap (hétfőtől-péntekig): 16 órától másnap reggel 8 óráig (16 órás ügyeleti szolgálat)
Hétvégén és ünnepnapokon: 8 órától másnap reggel 8 óráig (24 órás ügyeleti szolgálat)

Kérjük az ügyelethez fordulókat, hogy a gördülékeny ellátás érdekében (törvényi előírás miatt) TAJ-kártyájukat, illetve személyi igazolványukat az ellátás igénybe vételéhez készítsék elő, mert azt az ellátó személyzetnek ellenőriznie kell! (TAJ szám bemondása nem elegendő.)

Kérjük továbbá, hogy az ügyeleti ellátást sürgősségi ellátásra vegyék igénybe, így a valóban sürgős ellátásra szorulóknak esélyt adunk az elérhető és gyors ellátásra! (Gyógyszerpótlás, igazolás kiadása nem sürgősségi feladat, ezt jogszabályok tiltják, az ezekről való gondoskodás a beteg feladata!)

Az indokolatlan ellátások miatt, vagy érvénytelen biztosítási jogviszony, európai uniós biztosítás hiánya, TAJ-kártya nélküli ellátás igénybevétel esetén ellátási díjat számítanak fel!


  • cím:
  • telefon:
  • fax:
  • e-mail