Főoldal » Hírek » Közélet
Hibabejelentő
Betűméret növelése@@portlet.resetfontsize@@

Önkormányzati pályázatok civileknek

2017.03.14. kedd 20:22

Az önkormányzat idén is kiírta a Nyugdíjas klubok, a Programok és a Kulturális rendezvények pályázatot civil szervezetek és intézmények számára. A pályaművek beadásának határideje 2017. március 31.

A Nyugdíjas klubok pályázat célja, vissza nem térítendő támogatás nyújtása 2017-ben a tatabányai nyugdíjasok klubok, közösségek és a tatabányai nyugdíjasok részvételével megvalósuló helyi programok, kulturális vagy hagyományőrző rendezvények szervezésére, más helyi klubok programjaihoz való csatlakozására, utazásokra, kirándulásokra, múzeumi látogatásokra, kulturális és művészeti programokon való részvételre, egyéb rendezvényekhez kapcsolódó előadó-művészeti díjazásokra, klubok működésére.

A Programok 2017 pályázat célja, hogy a városban működő társadalmi szervezetek és intézmények alapfeladaton túli programjainak (pl intézményi családi napok, ifjúság és gyermek táborok, szakmai képzések, szakmai napok, baráti találkozók stb.) megvalósításához támogatást biztosítson, és a növekvő társadalmi elismerés mellett anyagi forrásokat biztosítson az önkéntesek bevonásával megvalósuló projektekhez.

A Kulturális rendezvény pályázat célja vissza nem térítendő támogatás nyújtása 2017-ben, Tatabányán, illetve a tatabányai polgárok részvételével megvalósuló, nagyobb közösségnek szervezett, városrészeket, lakókörzeteket megmozgató kulturális fesztiválok, hagyományőrző rendezvények, stb. megvalósításához.

A részletes kiírásokat és a beadáshoz szükséges dokumentációkat megtekintheti, ha ide kattint!

  • cím:
  • telefon:
  • fax:
  • e-mail
Helyiszaki