Főoldal » Hírek » Közélet
Hibabejelentő
Betűméret növelése@@portlet.resetfontsize@@

Malackodott a város

2017.02.14. kedd 13:53

Egész napos fergeteges hangulat várta február 11-én az Árpád térre látogatókat.

A IV. Tatabányai Malacságokon volt gasztronómiai vásár, hurkakóstolás, kolbásztöltő verseny, látvány disznóvágás és általában minden, ami egy disznóvágáshoz köthető.

A kolbásztöltő verseny iránt minden eddiginél nagyobb volt az érdeklődés: összesen 24 csapat mérte össze erejét, hogy elnyerje a legfinomabb kolbász töltője megtisztelő címét. A legízesebb kolbászokat hozzáértő zsűritagok választották ki: Veres Antal hentesmester, a Fincsi Húsbolt vezetője, Vereczkei Ferenc, a Turul Café és Étterem séfje, valamint az Agora Kávézó és Étterem főszakácsa, Bolla Róbert volt hivatott eldönteni a nemes versengést.

A legfinomabb kolbászt végül a Fekvetölts csapata töltötte, megelőzve az OMBKE 3. Háziszőttest és a Bánhidai Baráti Kört. De különdíj járt a legvidámabb hölgyek kategóriában az Ovisokk csapatának, míg a legjókedvűbb urak címet az OMBKE I-es csapata, a különleges megjelenésért járó díjat a Pintér Team, az egyediségért járó elismerést pedig a Hermann Judós Szülők társasága zsebelte be. A díjakat Schmidt Csaba polgármester, Sámuel Botond, az Agora Nonprofit Kft. ügyvezetője és Magyarné Kocsis Andrea önkormányzati képviselő adta át a büszke nyerteseknek. 

Immár hagyományosan átadták "Az Év Hentesboltja" díjat is: az online szavazás és a helyben leadott voksok alapján a legcsaládiasabb a Gábor Hentes üzlete lett, a leggyorsabb kiszolgálásért a Benyó Húsbolt, míg termék kategóriában a Pannon Húsbolt vehetett át elismerést.

A hangulatos rendezvényt Soltész Rezső, majd Szűcs Judith koncertje zárta.

 

  • cím:
  • telefon:
  • fax:
  • e-mail
Helyiszaki