Főoldal » Hírek » Közélet
Hibabejelentő
Betűméret növelése@@portlet.resetfontsize@@

Amatőr asztaliteniszezők versenyeznek

2017.02.15. szerda 12:28

2017. február 19-én, vasárnap 08.30-tól rendezik meg a Kodály Kupa megyei amatőr asztalitenisz bajnokságot, amelyre február 17-ig lehet jelentkezni.

A verseny célja a szabadidősport keretein belül versenylehetőség biztosítása a megyei serdülő, ifjúsági és felnőtt amatőr (nem igazolt) játékosainak.

Helyszín: Kodály Zoltán Általános Iskola

Versenyszámok:
08.30 Férfi egyes, 45 éves korig, illetve 45 év felett
08.30 Fiú egyes, 2002-ben és utána születettek
09.00 Fiú egyes, 1998-ban és utána születettek
11.30 Férfi páros (korhatár nélkül)

A verseny résztvevői: a fentiek szerint benevezett játékosok, akik igazolással és regisztrációs kártyával nem rendelkeznek. A megyei bajnokságban, illetve magasabb osztályban szereplő játékosok nem nevezhetnek.
                                       
Lebonyolítási rend: a fiú egyes és a felnőtt egyes versenyszámok csoportos körmérkőzéses selejtezővel, majd egyenes kieséses főtáblával, míg a férfi páros egyenes kieséses rendszerben kerül lebonyolításra. A selejtezőből kiesettek vigaszágon folytatják a versenyt. A mérkőzések 2 nyert játszmáig, az elődöntők és a döntők 3 nyert játszmáig tartanak.

Díjazás: Az egyéni versenyszámok 1-4. helyezettjei érmet és oklevelet kapnak, míg a férfi egyes (45 éves korig) győztese elnyeri a „KODÁLY KUPÁT”. A páros versenyszám 1-4. helyezettjei oklevelet kapnak.
             
Nevezés: szam.zoltan@upcmail.hu, illetve a 30-9023-960-as telefonszámon.
                                              
Nevezési határidő: 2017. február 17.            

Egyebek: A nevezéskor a születési évet meg kell adni. A MOASZ Verseny és játékszabályai az irányadók. KIZÁRÓLAG AZ ASZTALITENISZ SZABÁLYAINAK MEGFELELŐ SPORTSZERŰ ÖLTÖZÉKBEN RÖVID NADRÁGBAN LEHET ASZTALHOZ ÁLLNI.

  • cím:
  • telefon:
  • fax:
  • e-mail
Helyiszaki