Főoldal » Hírek » Közélet
Hibabejelentő
Betűméret növelése@@portlet.resetfontsize@@

Ismét bronzérmesek a Kék Tigrisek!

2017.05.16. kedd 11:31

A tavalyi évhez hasonlóan idén is megszerezte a 3. helyet a Grundfos Tatabánya KC kézilabda csapat a férfikézilabda NB I. utolsó fordulója során. 

A teljesítmény azért is különösen említésre méltó, mert a két nagy riválist (Veszprém, Szeged) leszámítva a fiúk veretlenül jutottak el a bajnoki forduló végéig, és magabiztos fölénnyel (36-27) győzedelmeskedtek a Budakalász csapata felett. Az ünnepélyes éremátadás során Schmidt Csaba polgármester úr a Magyar Kézilabda Szövetség főtitkárával, Novák Andrással közösen akasztotta a tigrisek nyakába a jól megérdemelt medálokat. További büszkeségre ad okot, hogy az NBII-es csapat megnyerte kategóriája bajnokságát, az Ifi csapat pedig megszerezte a harmadik helyet, és még esélyesek a másodikra.

Az éremátadást követő záróbulin további díjak kiosztására került sor különböző kategóriákban, mint például az „Év játékosa”, „A csapat szíve”, „Az év embere”. A játékosok és a lelkes szurkolók együtt ünnepelhették a győzelmet és búcsúztathatták a sikerekben gazdag szezont, a hangulatot a győzelmi mámor mellett élőzene is biztosította, helyszínként pedig a csarnok mögötti, ez alkalomra berendezett parkoló szolgált.

Szép volt fiúk!

  • cím:
  • telefon:
  • fax:
  • e-mail
Helyiszaki