Főoldal » Hírek » Főhirek
Hibabejelentő
Betűméret növelése@@portlet.resetfontsize@@

Jó Szerencsét! rendezvények

2017.03.14. kedd 11:22

Ismét meghirdették a bányász múlt és a bányász hagyományok bemutatására megvalósuló programok, rendezvények szervezésére kiírt pályázatot.

Tatabánya várossá nyilvánításának 70 éves évfordulója alkalmából a 2016. december 23-án kezdődő és 2017. október 10-ig tartó időszakot „Jó szerencsét! Emlékévvé” nyilvánította a város. A tatabányai önkormányzat ezért az Emlékév méltó megünneplésére pályázatot ír ki, rendezvény kategóriában, melynek célja a bányász múlt és a bányász hagyományok bemutatása, a város polgárainak részvételével megvalósuló szakmai programok, kulturális események, hagyományőrző rendezvények lebonyolításának támogatása.

A támogatásra rendelkezésre álló keretösszeg: 4.365.000 Ft

A pályázók köre: Tatabánya Megyei Jogú Városban székhellyel, telephellyel rendelkező és a városban tényleges tevékenységet folytató, illetve a nem tatabányai székhelyű, ám tevékenységüket Tatabányán, a város lakossága érdekében végző
    Civil szervezetek(2011. évi CLXXV. tv. alapján: egyesületek, alapítványok)
    Egyházak,
    Tatabánya Megyei Jogú Város területén működő iskolák, művelődési házak
    Nonprofit gazdasági társaságok.
    Az vissza nem térítendő igényelt támogatás mértéke: minimum 100.000 Ft, maximum 1.000.000 Ft, de legfeljebb a pályázati projekt összköltségvetésének 60 százaléka. A projekt összköltségvetésének legalább 40%-át kitevő, készpénzben biztosítandó saját forrás rendelkezésre állásáról a pályázat benyújtásakor nyilatkozni szükséges.

A pályázat beadási határideje: 2017. április 14.

A pályázattal kapcsolatos részletes információk és dokumentumok megtalálhatók Tatabánya honlapján a pályázatok menüpontban.

  • cím:
  • telefon:
  • fax:
  • e-mail
tavaszifesztival2017
Helyiszaki