Újabb óvodák nyitnak ügyeletet

A férőhelyek korlátozott száma miatt, kérjük, hogy nyomós indok esetén vegyék igénybe az ügyeleti ellátást!

 

Tisztelt Tatabányai Szülők/Gondviselők!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy Tatabánya városban a vészhelyzet kezdetén meghozott és kihirdetett óvodai ügyeleti rend továbbra is érvényben marad!

Az óvodák a jogszabálynak megfelelően az ügyeletet kiscsoportos formában, csoportonként legfeljebb 5 gyermek ellátásával tudják biztosítani. Az ügyeletet azon, fertőző betegségben nem szenvedő gyermekek számára kell biztosítani, akiknek szülője munkavégzés vagy más ok miatt ezt igényli.

Az ügyelet az óvodában 5.30-18 óra között működik. (Előzetes igények egyeztetésével.) A férőhelyek korlátozott száma miatt, kérjük, hogy nyomós indok esetén vegyék igénybe az ügyeleti ellátást!

Ügyeletet ellátó óvodák: a Szivárvány Óvoda, a Mésztelepi Óvoda, a Rét utcai Óvoda, a Benedek Elek Óvoda, a Móra Ferenc Óvoda, a Kodály Z. Óvoda, a Micimackó Óvoda, a Kertvárosi Óvoda, a Német Nemzetiségi Óvoda, a Turul és Dózsakerti Óvoda.

A szülőknek az óvodában a hét első ügyeleti napján nyilatkozniuk kell,hogy gyermekük nem szenved fertőző betegségben. A nyilatkozat nyomtatványát az óvodában kapják meg és helyben kell kitölteniük.