Pályázat színházlátogatási támogatásra

Tatabánya önkormányzata idén is segítséget nyújt a Jászai Mari Színház, Népház előadásainak látogatásához.

A tatabányai fiatalok a Latinovits-, a közintézményekben dolgozók és a nyugdíjasok a Tolnay- és Bánffy-, az önkormányzati cégek szervezetében dolgozók pedig a Karády-bérletre kérhetnek vissza nem térítendő támogatást.

1. Bánffy- és Tolnay-bérlet

Vissza nem térítendő támogatás biztosítása a tatabányai közintézményekben dolgozók munkahelyi közösségeinek erősítéséhez, színházi élményeik gazdagításához való hozzájárulás, valamint támogatás biztosítása a tatabányai nyugdíjas klubok, közösségek és a tatabányai öregségi nyugdíjkorhatárt elért nyugdíjasok részvételével megvalósuló közösségi művészeti élményhez, hozzájárulás nyújtása a Jászai Mari Színház, Népház 2019/2020 évad 6 előadásból álló felnőtt bérletsorozatának (Bánffy, Karády illetve Tolnay Bérlet) látogatásához.

2. Karády-bérlet

A pályázat célja vissza nem térítendő támogatás biztosítása a tatabányai önkormányzati tulajdonú gazdasági társaságok szervezeteiben dolgozók részvételével megvalósuló közösségi művészeti élményhez, hozzájárulás nyújtása a Jászai Mari Színház, Népház 2019/2020 évad 6 előadásból álló (Karády) bérletsorozatának látogatásához.

3. Latinovits-bérlet

A pályázat célja vissza nem térítendő támogatás biztosítása a tatabányai iskolai és civil ifjúsági közösséginek erősítéséhez, a 14-19 éves fiatalok színházi élményeinek gazdagításához, hozzájárulás nyújtása a Jászai Mari Színház, Népház 2019/2020 évad ifjúsági (Latinovits) bérletsorozatának látogatásához.

4. Ruttkai-bérlet

Vissza nem térítendő támogatás biztosítása a tatabányai nyugdíjas klubok, közösségek és a tatabányai öregségi nyugdíjkorhatárt elért nyugdíjasok részvételével megvalósuló közösségi művészeti élményhez, azaz hozzájárulás nyújtása a Jászai Mari Színház, Népház 2019/2020 évad 5 előadásból álló felnőtt bérletsorozatának (Ruttkai Bérlet) látogatásához.

A részletes pályázati kiírások és a szükséges dokumentumok a linkre kattintva érhetőek el.

A pályázatok benyújtási határideje: 2019. május 31.

A pályázatról további felvilágosítást kérhető Szabó Szilvia közművelődési referenstől (Tatabánya Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala, Humán Iroda, Fő tér 8.). Tel. (34) 515-745; e-mail: szabo.szilvia@tatabanya.hu

Jászai Mari Színház, Népház (2800 Tatabánya, Népház u. 5.)

Majsai Orsolya, Tel: 20/400-46-43, e-mail:majsai.orsolya@jaszaiszinhaz.hu