Elmaradnak az előadások

Nem kell sietni a belépők visszaváltásával.

Az Agora Nonprofit Kft. – A Vértes Agorája és valamennyi településrészi művelődési ház (Kertvárosi Bányász Művelődési Otthon, József Attila Művelődési Ház, NépmesePont, Széchenyi István Művelődési Ház) előzetesen meghirdetett programjait, tekintettel a vészhelyzetre – április 15-éig bezárólag – lemondják, újakat nem szerveznek – szerepel az intézmény közleményében.

Az érintett rendezvényekre megvásárolt belépőjegyeket április 30-áig lehet visszaváltani, a tranzakció helyén. Azok, akik a saját szervezésű rendezvényekre az interneten keresztül vásárolták belépőjegyeiket – minden külön értesítés nélkül – az értékesítésben közreműködő partner utalja vissza az adott összeget.
Az ügyfélszolgálat túlterheltségének elkerülése érdekében kéri a társaság, hogy a helyben vásárolt belépőjegyek visszaváltását ne kezdeményezzék azonnal - lehetőségeikhez mérten – későbbi időpontot válasszanak.

Az április 15-ét követő időszak programjairól később döntenek. A létesítményeket használó közösségek, csoportok foglalkozásairól azok vezetői döntenek, így ők rendelkeznek közvetlen információkkal. A Vértes Agorája és a településrészi művelődési házak nyitva tartása egyelőre változatlan.

További, frissülő információk: http://avertesagoraja.hu, https://facebook.com/avertesagoraja.hu