Jobb bannerek

Hírek

A T-Szol Zrt. ünnepi ügyfélfogadása

A T-Szol Zrt. közös ügyfélszolgálata – a Fő tér 18/E szám alatt –, valamint az Ingatlangazdálkodás különálló ügyfélszolgálata az ünnepnapok kivételével a megszokott napi nyitvatartási rend szerint várja fogyasztóit jövő héten.

Molnár Antaltól búcsúzunk

Tatabánya díszpolgárától 2017. december 29-én, pénteken 13 órakor vesznek végső búcsút a Síkvölgyi temető új ravatalozójában.

Elhunyt Molnár Antal, Tatabánya díszpolgára

Fájó szívvel búcsúzunk Tatabánya díszpolgárától. A tragikus hirtelenséggel elhunyt Molnár Antalt a város saját halottjának tekinti.

Készítsünk együtt kiállítást! - Rajzpályázat gyerekeknek!

A Tatabányai Múzeum rajzpályázatot hirdet óvodás és általános iskolás gyerekek számára. Téma: a múzeum új állandó kiállítása.

Jótékonysági gála a gyermekekért

Varázslatos karácsonyi gálán vehettek részt általános iskolás gyerekek a T-Szol Zrt. székházának aulájában.

Megérkeztek az első új buszok

2018. január 1-jén forgalomba áll az első 20 új autóbusz Tatabányán. A Győrben gyártott magyar szólóbuszok közül tízet sorakoztatott fel a helyi közösségi közlekedést átvevő T-Busz Kft. a Földi Imre Sportcsarnok mögötti parkolóban. Innen indulhattak próbakörre a helyi sajtó képviselői Schmidt Csaba polgármester, Bencsik János országgyűlési képviselő, dr. Hidas János, a T-Szol Zrt. igazgatóságának elnöke és Kupi Gábor, a T-Busz Kft. ügyvezetője társaságában.

Ünnepi nyitva tartás a könyvtárban

Közelednek az ünnepek, így érdemes figyelni arra is, hogy a József Attila Megyei és Városi Könyvtár és annak könyvtárfiókjai mikor tartanak szünetet!

Zárva tart a múzeum és a Levéltár az ünnepek idején

2017. december 24-26. és 2017. december 30. - 2018. január 2. között zárva tart a Tatabányai Múzeum, míg Tatabánya Megyei Jogú Város Levéltára 2017. december 22. és 2018. január 1-je között nem fogad ügyfeleket.

Isten éltesse Erzsike nénit!

- Régi világból való vagyok! – mondja Buksa Józsefné, Erzsike néni, akit 100. születésnapja alkalmából Schmidt Csaba polgármester köszöntött otthonában. 

Változtak a telefonszámok az E.on-nál

Az E.ON tájékoztatása szerint, 2017. december 4.-i hatállyal megváltoznak a lakossági bejelentéseket segítő 06-40-es előhívójú „kékszámok”. 

Értékes nyeremények várnak a gyermekekre!

  50 ajándék várja  december 17-én, vasárnap az Adventi Vásár és Ablaknyitogató rendezvényen , a legszorgosabb és legszerencsésebb matricagyűjtőket.

Lakossági fórum az arculati kézikönyvről

2017. december 11-én hétfőn lakossági fórumra invitáljuk a tisztelt lakosságot a Polgármesteri Hivatal konferencia termébe.

Felavatták a Ligetben Királdi Herz Zsigmond szobrát

A MÁK Rt. alapítójának és vezérigazgatójának bronz mellszobrát Bencsik János országgyűlési képviselő és az alkotó, Tóth Dávid leplezte le a színház melletti parkban. Az AGC Glass Hungary Kft. azzal, hogy támogatta a mű megszületését, immár sokadszor vállal tevékenyen részt a város életében, csatlakozva egy újabb nemes kezdeményezés megvalósításához.

Fűrészné Molnár Anikó Tatabánya díszpolgára lett

Szent Borbála napján a színházban vehette át Schmidt Csaba polgármestertől a Szabó Ignác-díjat a Mosolygós Gyermekekért Alapítvány. Az Ezüst Turul díjat Fenyvesi Béla és Visegrádi József kapta. A Tatabánya Díszpolgára címet Fűrészné Molnár Anikó érdemelte ki.

Modern és interaktív könyvtára lesz Tatabányának

XXI. századi tudásközponttá alakul a József Attila Megyei és Városi Könyvtár. A fejlesztésre közel 1,8 milliárd forint áll rendelkezésre, melyet a Kormány biztosít a Modern Városok Program keretében.

Újranyit az Interspar

2017.11.29. 15:42
Újranyit az Interspar

A kívül-belül megszépült, és bővülő szolgáltatásokkal újranyitó tatabányai hipermarketet november 30-án vehetik birtokukba a vásárlók.

Igazgatási szünet a két ünnep között

Tatabánya Város Polgármesteri Hivatalában a Közgyűlés döntése alapján igazgatási szünetet tartanak 2017. december 27. (szerda) és 2017. december 29. (péntek) között. Az igazgatási szünet alatt az ügyfélfogadás szünetel!

Megújult a Tatabányai Egyesített Bölcsődék székhelyintézménye

A Dózsakerti Bölcsőde után a Tatabányai Egyesített Bölcsődék székhelyintézménye is megújulhatott az idei évben egy sikeres európai uniós pályázatnak köszönhetően.

Elkezdődött a Sárberki Óvoda felújítása

Új épületszárnnyal, benne tornateremmel és fejlesztőszobával, játszó- és speciális eszközökkel gazdagodik a Sárberki Óvoda egy sikeres európai uniós pályázatnak köszönhetően, amely 163,5 millió forint forrást biztosít a megvalósításhoz.

Ötéves a Forgórózsa

2017.11.23. 12:59
Ötéves a Forgórózsa

Fennállásának ötéves jubileumát ünnepelte a Forgórózsa Népművészeti Központ szombaton. A rendezvénysorozat a Vértes Agorája színháztermében megtartott gálaműsorral kezdődött, melyen a különböző népművészeti csoportok mutathatták be tudásukat. A gálán köszöntésekre, díjak átadására is sor került.