Jobb bannerek

Hírek

Új helyre költözött a gyermekorvosi rendelő Felsőgallán

A városrészben élő gyermekeket új helyszínen, a Szabadság tér 12. szám alatti Felsőgallai Egészségházban várja a gyermekorvos, és a védőnők is itt teljesítenek szolgálatot ezentúl.

Ingyenes beiratkozás gyermekeknek és pedagógusoknak

Beiratkozási akciót hirdet a könyvtár a gyermek-, illetve a pedagógusnap alkalmából a József Attila Megyei és Városi Könyvtár.

Áramszolgáltatói karbantartás miatt szünetel majd a melegvíz-szolgáltatás Tatabányán

A T-Szol Zrt. tájékoztatása szerint május 28. és május 31. között kell számítani a korlátozásra.

Már lehet jelentkezni a nyári napközis táborba!

Változatos programok és szakképzett pedagógusok várják idén is a 7-14 év közötti gyermekeket a nyári napközis táborba, amelyre június 27-ig lehet jelentkezni!

Dr. Geiszelhardt Gábor Év Családorvosa díjas

A Magyar Tudományos Akadémia székházában "Év Családorvosa a Kárpát-medencében" díjat vehetett át Kertváros felnőtt háziorvosa, Dr. Geiszelhardt Gábor.

Tatabánya élen jár a klímavédelem terén

A Megyei Jogú Városok Szövetségének polgármesterei a köztársasági elnöknél jártak a Sándor-palotában, ahol döntöttek arról, hogy hazánk nagyvárosai egy nemzetközi klímavédelmi mozgalomhoz csatlakoznak.

Kamatmentes támogatás társasházak felújítására

Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata pályázatkiírás keretében kamatmentes kölcsön biztosításával segíti a társasházak felújítását.

„Jó szerencsét” hagyományőrző verseny

16 éve már, hogy minden évben az Óvárosi Általános Iskola és a József Attila Általános Iskola közös szervezésében sor kerül a „Jó szerencsét” hagyományőrző versenyre.

Figyelem! Holnap éjszaka is aszfaltoznak a Győri úton

A kivitelező cég tájékoztatása szerint 2018. május 11-én, pénteken este 22.00 óra és május 12-én, szombaton hajnali 04.00 óra között is dolgoznak majd a munkagépek a Győri és a Környei út kereszteződésében.

Mobil kamerákkal az illegális szemetelés felszámolásáért

Gépkocsiba szerelhető mobil térfigyelő rendszerrel veszi fel a harcot többek között az illegális szemetelőkkel szemben az önkormányzat. A mobil kamerák egy hete álltak szolgálatba, és már két eljárás meg is indulhatott a segítségükkel.

Mobil kamerákkal az illegális szemetelés felszámolásáért

Gépkocsiba szerelhető mobil térfigyelő rendszerrel veszi fel a harcot többek között az illegális szemetelőkkel szemben az önkormányzat. A mobil kamerák egy hete álltak szolgálatba, és már két eljárás meg is indulhatott a segítségükkel.

VIII. Forgórózsa Fesztivál

Május 11-13. között újra vidámság és jó hangulat költözik A Vértes Agorája környékére, hiszen immáron nyolcadik alkalommal kerül megrendezésre a Forgórózsa Fesztivál, melynek célja nem más, mint hogy a Kárpát-medencében élő magyarság archaikus népi kultúráját bemutassa és népszerűsítse.

Rózsa András a Tatabánya Sportjáért Díjas

Ünnepélyes keretek között, Földi Imre dicső emlékének adózva Schmidt Csaba polgármester adta át a díjazott sportolótehetségek számára a Földi Imre Sportösztöndíjat, a Tatabánya Sportjáért Díjat, valamint az idén első alkalommal kiosztott Reménység és Bajnok Program Sportösztöndíjait.

Idős hozzátartozót ápol? Kérjük, szánjon időt egy kérdőív kitöltésére!

Válaszai segíthetik a szolgáltatások fejlesztését!

Hulladékkezelők Nyílt Napja

A Földművelésügyi Minisztérium 2018. május 11-12-én (péntek-szombat) ismét megszervezi a „KUKAkulTÚRA – a Hulladékkezelők Nyílt Napja” programját, melynek keretében a hazai hulladékkezelő vállalkozások országszerte megnyitják kapuikat az érdeklődők előtt, hogy bemutassák a hulladékká vált értékes anyagok kezelését, újrahasznosítását.

Új körforgalom Bánhidán: félpályás útlezárásra kell számítani

A Bajcsy-Zsilinszky Endre és a Kossuth Lajos utca kereszteződésében tartó körforgalom építési munkálatok miatt egy sávon, jelzőlámpás irányítás mellett haladhatnak a járművek, ezért ha van rá mód, érdemes elkerülni ezt a szakaszt a következő hetekben.

Megvannak a távfűtési hálózat karbantartási időpontjai!

 A T-SZOL elkészítette a tervezett melegvíz-korlátozás ütemezését. Mutatjuk, mely városrészeket milyen időpontokban érint a korlátozás.

Bronzos kezek

2018.05.03. 08:42
Bronzos kezek

A szezon utolsó hazai mérkőzésén Kék Tigriseink bebiztosították a dobogó harmadik fokát, ezzel elhódítva a bronzérmet.