Esküvő a Városháza dísztermében

Kedves Házasulandók!

Úgy tartják, hogy a házasság a szeretet nyilvános nyilatkozata, melynek lelki és jogi keretét az esküvő biztosítja, ahol a felek a tanúk, a szülők, a rokonok előtt jelentik ki, hogy egymással házasságot kötnek.

Ünnepélyes pillanat ez minden ember életében, amely már nem csak azt jelenti, hogy két ember vállalja érzéseit, hanem egymás iránti bizalommal közös jövőt kíván építeni.

Ennek a szép eseménynek kínál új otthont a Polgármesteri Hivatal multifunkcionális tanácsterme. Szeretnénk felkínálni a lehetőséget, hogy megújult városközpontunkban, az Árpád téren található épületben is kimondhassák a boldogító igent a házasulandó párok.

A körülmények adottak, a terem alapterülete közel 210 négyzetméter, ahol 150 ember foglalhat helyet. A belső berendezése a görgős bútorokkal igény szerint alakítható, mint ahogy a mellékelt alaprajzon látható. A kellemes környezetet légkondicionálás, kézi mozgatású szalagfüggönyös árnyékolás, két LCD televízió, projektor és a hozzátartozó vetítővászon és hangtechnika teszi teljesebbé.

Ha mindez felkeltette érdeklődésüket, kérem, forduljanak Családi Intézetünk anyakönyvi csoportjának munkatársaihoz, akik szívesen segítenek Önöknek, hogy még emlékezetesebb legyen esküvőjük.

Tisztelettel:
Schmidt Csaba
polgármester

Telefon: 34/304-852, e-mail: anyakonyv@tatabanya.hu

A konferenciaterem kibérlésének lehetőségeiről itt olvashatnak!