Bal bannerek

Jobb bannerek

Kiemelt hírek

Környezetbarát napelemes rendszer épül

Az önkormányzatok tulajdonában lévő épületek hatékonyabb energiafelhasználása, a racionális energiagazdálkodás elősegítése a célja annak a programnak, melyre Tatabánya sikerrel pályázott.

Biztonságosabbak lettek a gyalogátkelőhelyek

Tatabánya öt, kiemelten veszélyes gyalogátkelőhelyét tette biztonságosabbá figyelemfelkeltő piktogramokat felfestésével a Bridgestone és Tatabánya Város Önkormányzata.

Hírek

Lego robot olimpia Tatabányán

Az Edutus Főiskolán május 22-én és 23-án sorra kerülő Lego robot olimpia magyarországi fordulójára készülnek a csapatok.

TeSzedd a Kéken

2015.05.15. 10:55
TeSzedd a Kéken

A különleges szemétszedési akció célja az Országos Kékkör túraútvonalainak megtisztítása. A szervezők mindenkit várnak, akik fontosnak érzik, hogy környezetüket szebbé és élhetőbbé tegyék.

Ifjúsági konferencia

2015.05.15. 09:30
Ifjúsági konferencia
Tatabányára érkezett a „Rólad szól!” országos roadshow.

Német nyelvi verseny

2015.05.14. 17:31
Német nyelvi verseny

A Dózsa György Sportiskolai Általános Iskolában idén is megrendezték a hagyományos megyei német nyelvi versenyt. Az eredményekről egy héttel a verseny után tájékoztatták a diákokat.

Fiatal tehetségek a Kölcsey Galériában

A megyei rajz- és műalkotás-elemző verseny díjazottjainak alkotásaiból nyílt kiállítás a kertvárosi Kölcsey Ferenc Általános Iskolában.

Jó szerencsét, Tatabánya!

A Jó szerencsét, Tatabánya! helytörténeti vetélkedő döntőjén rendezték szerdán Tatabányán, a Szabadtéri Bányászati és Ipari Múzeumban.

Programok

A rovatban nincs aktuális tartalom.