Bal bannerek

Jobb bannerek

Kiemelt hírek

Új ügyvezetőt keres a Tatabánya Erőmű és a T-Busz

Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata pályázatot hirdet a Tatabánya Erőmű és a T-Busz ügyvezetői pozíciójának betöltésére.

A mélygarázs külső határoló falainak, pilléreinek és födémének vasszerelése, betonozása zajlik

Az év második felében megépülhet az új, 300 gépjármű befogadására alkalmas kétszintes mélygarázs, mely teljes egészében önkormányzati tulajdonban lesz.

Hírek

Ideiglenesen változik az ügyfélfogadási idő

A március 14-i munkanap-áthelyezés miatt a parkolás rendje és a Polgármesteri Hivatal ügyfélfogadási ideje is megváltozik.

Nyugdíjba vonul a jegyző

Tamásné Lobenwein Gizellát dr. Kancz Csaba kormánymegbízott és Schmidt Csaba polgármester búcsúztatta el. Tatabánya jegyzői feladatait holnaptól dr. Berkovics Gergely látja majd el.

Évet értékelt a távhőszolgáltató

Schmidt Csaba polgármester és dr. Hidas János, a T-Szol Zrt. igazgatótanácsának elnöke ismertette a városi távhőszolgáltatás 2015-ben megvalósul fejlesztéseit. A helyszínen elhangzott, hogy az előző év különösen eredményesnek volt mondható: az 500 millió forint összértékű fejlesztéseknek köszönhetően nőtt a szolgáltatás színvonala és javult az üzembiztonság is.

Fedett jégpályája lesz a városnak

Németh Péter, a Petőfi Tömegsport Egyesület elnöke és a T-Mátrix Kft. vezetője, Ádám Katalin írta alá azt a megállapodást, melynek értelmében június közepéig tető kerül a jégpályára.

Új ugrócsarnoka lesz a városnak

Megkezdődtek az új atlétikai csarnok kivitelezési munkálatai: a távol-, magas-, és rúdugrók várhatóan már június végén birtokba is vehetik a Magyar Atlétikai Szövetség és az Önkormányzat által közösen finanszírozandó Ugrócsarnokot.

Gazdaságszerkezeti összeírást tartanak

A Központi Statisztikai Hivatal tájékoztatása szerint 2016. június 1-je és 30-a között összeírást hajtanak végre, hogy nyomon kövessék a mezőgazdaság szerkezetében bekövetkezett változásokat, illetve pontos és hiteles adatokkal szolgáljon a hazai gazdaságirányítás, az EU és a gazdálkodók részére.

Programok

A rovatban nincs aktuális tartalom.