Bal bannerek

Jobb bannerek

Kiemelt hírek

Költözik a könyvtár

2020.09.15. 10:46
Költözik a könyvtár

„Elérkezett az idő, hogy birtokba vegyük új könyvtárunkat!” – olvasható a József Attila Megyei és Városi Könyvtár honlapján. 

Pályázható a Krajcsirovics Ösztöndíj

Tatabánya Megyei Jogú Város Közgyűlése döntött a 2021. évi  Krajcsirovits Henrik  – Városi Művészeti Ösztöndíj meghirdetéséről. 

Hírek

Ideiglenesen változik az ügyfélfogadási idő

A március 14-i munkanap-áthelyezés miatt a parkolás rendje és a Polgármesteri Hivatal ügyfélfogadási ideje is megváltozik.

Nyugdíjba vonul a jegyző

Tamásné Lobenwein Gizellát dr. Kancz Csaba kormánymegbízott és Schmidt Csaba polgármester búcsúztatta el. Tatabánya jegyzői feladatait holnaptól dr. Berkovics Gergely látja majd el.

Évet értékelt a távhőszolgáltató

Schmidt Csaba polgármester és dr. Hidas János, a T-Szol Zrt. igazgatótanácsának elnöke ismertette a városi távhőszolgáltatás 2015-ben megvalósul fejlesztéseit. A helyszínen elhangzott, hogy az előző év különösen eredményesnek volt mondható: az 500 millió forint összértékű fejlesztéseknek köszönhetően nőtt a szolgáltatás színvonala és javult az üzembiztonság is.

Fedett jégpályája lesz a városnak

Németh Péter, a Petőfi Tömegsport Egyesület elnöke és a T-Mátrix Kft. vezetője, Ádám Katalin írta alá azt a megállapodást, melynek értelmében június közepéig tető kerül a jégpályára.

Új ugrócsarnoka lesz a városnak

Megkezdődtek az új atlétikai csarnok kivitelezési munkálatai: a távol-, magas-, és rúdugrók várhatóan már június végén birtokba is vehetik a Magyar Atlétikai Szövetség és az Önkormányzat által közösen finanszírozandó Ugrócsarnokot.

Gazdaságszerkezeti összeírást tartanak

A Központi Statisztikai Hivatal tájékoztatása szerint 2016. június 1-je és 30-a között összeírást hajtanak végre, hogy nyomon kövessék a mezőgazdaság szerkezetében bekövetkezett változásokat, illetve pontos és hiteles adatokkal szolgáljon a hazai gazdaságirányítás, az EU és a gazdálkodók részére.

Programok

A rovatban nincs aktuális tartalom.