Jobb bannerek

Kiemelt hírek

„Gyalogolj az életedért!”

Október 1-én tartjuk a mellrák elleni küzdelem világnapját, ennek jegyében szerte a világon számtalan program kerül megrendezésre annak érdekében, hogy a rendszeres szűrésre minél inkább felhívjuk a figyelmet.

Méltó módon emlékeztek meg Tatabányán az Aradi vértanúkról

Október 6-án népes tömeg gyűlt össze az Aradi vértanúk terén, hogy tiszteletét rója le az 1848–49-es forradalom és szabadságharc összes hőse előtt.

Hírek

Nusi néni 95 éves - Isten éltesse!

Somhegyi Antalné Alsógallán született és a mai napig is ott él szeretett családja körében.

Nyári nyitvatartás a könyvtárban

A József Attila Megyei és Városi Könyvtár 2018. július 1-jétől augusztus 31-ig nyári nyitvatartás szerint várja az olvasás szerelmeseit. Szombaton, vasárnap és hétfőn zárva tartanak, míg a hét többi napján a megszokott rend szerint vehetőek igénybe a szolgáltatások.

Változott a parkolási ügyfélszolgálat nyitvatartási ideje

A parkolási ügyfélszolgálat munkatársai ezentúl hétfőn 08.00-12.00 és 13.00-17.00; keddtől csütörtökig 08.00-12.00 és 13.00-16.00; illetve pénteken 08.00-12.00 között várják az ügyfeleket.

Folytatódik a Szent Borbála Kórház korszerűsítése

A Modern Városok Programban megítélt közel hat milliárd forintos támogatásnak köszönhetően el is kezdődött a kórház H épületének felújítása, ami csupán az első üteme a komplex fejlesztési csomagnak.

A jók között a legjobbakat díjazták

Átadták a megyei gazdasági díjakat: a térség továbbra is az ország élmezőnyében van.

12 kilométernyi szakaszon újul meg június végétől az M1-es autópálya

2018. június 28-án kezdik el a terelés kiépítését a szakemberek, a kivitelezési munkák pedig 2018. július 2-től indulhatnak.

Programok

A rovatban nincs aktuális tartalom.