Jobb bannerek

Kiemelt hírek

Fenyőfák begyűjtése

2020.01.02. 09:02
Fenyőfák begyűjtése

Január 13-17-ig, valamint 27-31-ig gyűjti be a fenyőfákat az NHSZ Vértes Vidéke Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft.

Változnak a rendelési idők is egyes háziorvosi körzetekben

A jövő év elejétől a 4., a 7., a 25., a 31. és a 9. számú háziorvosi körzeteket érinti a változás.

Hírek

Életének 77. évében elhunyt Hoffmann József

Hoffmann József a Tatabányai Sport Club korábbi technikai vezetője, a Komárom-Esztergom Megyei Labdarúgó Szövetség elnökségi tagja és főtitkára volt.

Civil szervezet és önkéntesek segítik az ebrendészet munkáját

December 21-én 10.00-15.00 között a Segítő Kéz a Kutyákért Egyesület nyílt napot tart a Tatabányai Ebrendészeti telepen, „Állatok Karácsonya” címmel. 

Reagálás Varju László országgyűlési képviselő sajtótájékoztatójára

Szücsné Posztovics Ilona polgármester 2019. december 12-én délelőtt kapott tájékoztatást Varjú László országgyűlési képviselőtől a tatabányai vasútállomással kapcsolatos parlamenti kérdésére érkezett államtitkári válaszról.

Átadták a Bánhidáért Emlékérmeket

A Tatabányai Bányász Fúvószenekar Borbála napi hangversenye méltó alkalmat kínált arra, hogy a Bánhidai Baráti Kör Egyesület és a Tatabánya-Bánhidai Szlovák Nemzetiségi Önkormányzat itt adja át a Bánhidáért érdemérmeket. 

Közmeghallgatás a Városházán

Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzatának Közgyűlése 2019. december 18-án szerdán, 17 órai kezdettel közmeghallgatást tart a Polgármesteri Hivatal Konferenciatermében (Fő tér 6.).

Az egészségügyben már megtette az első lépéseket a város

A szülők bevonásának lehetőségei a gyermekek kórházi ápolásába, a pszichiátriai kezelések, és a fizioterápia során alkalmazható esszenciális illóolajok is téma volt azon a tanácskozáson, melyet a megyei kormányhivatalban rendezett a Szent Borbála Kórház.

Programok

A rovatban nincs aktuális tartalom.