Bal bannerek

Jobb bannerek

Kiemelt hírek

Házhoz szállítás Tatabányán

Olyan vállalkozók, cégek jelentkezését várja az önkormányzat, akik élelmiszer, nyersanyag házhoz szállítást vállalnak Tatabányán saját árukészletből.

Segítséget nyújt a város a járványhelyzetben

Az alábbi telefonszámokon lehet segítséget kérni.

Legfontosabb városi intézkedések a járvány megfékezésére

A koronavírus-járvány elleni védekezés megszervezése érdekében Tatabánya város is mindent elkövet a tatabányaiak védelmében.

Tájékoztató megelőzéshez

Az alábbiakban közöljük a Nemzeti Népegészségügyi Központ tájékoztató plakátját a koronavírus járványos terjedésének megelőzéséről.

Hírek

Szünetel a személyes ügyintézés

Az online ügyintézés felé tereli a lakosságot a tatabányai önkormányzat. A polgármesteri hivatal ügyfélfogadása 16-án hétfőtől határozatlan ideig szünetel - a járvány megelőzése érdekében.

Köznevelési intézmények vezetőivel egyeztetett a polgármester

Tegnap a városi szolgáltató intézmények, városi tulajdonú cégek vezetőit hívta össze, a mai napon pedig a városi köznevelési intézmények vezetőivel cserélt eszmét Tatabánya polgármestere a várható jövőbeni intézkedésekről.

A nagyobb vállalatok is felkészülnek a járványra

Hőmérsékletmérés a belépésnél, külföldről beérkező kamionok fülkéjének fertőtlenítése, otthoni munka elrendelése - csak néhány az ipari parkban működő cégek intézkedéseiből.

Városvezetői egyeztetés a veszélyhelyzetről

Veszélyhelyzetet hirdetett a kormány, Gulyás Gergely miniszter bejelentette, hogy a következő napokban kormányrendeletek sorát hozzák meg.

Veszélyhelyzetet hirdetett a kormány

A különleges jogrend bevezetésére a koronavírus járvány miatt volt szükség.

Jogszabályi változás miatt megszűnnek a közigazgatási és munkaügyi bíróságok

A közigazgatási perekben 2020. április 1-tól elsőfokon nyolc törvényszék jár el regionális illetékességgel. Tatabánya a Győri Törvényszékhez tartozik ettől az időponttól.

Programok

A rovatban nincs aktuális tartalom.