Jobb bannerek

Kiemelt hírek

A mélygarázs külső határoló falainak, pilléreinek és födémének vasszerelése, betonozása zajlik

Az év második felében megépülhet az új, 300 gépjármű befogadására alkalmas kétszintes mélygarázs, mely teljes egészében önkormányzati tulajdonban lesz.

Új ügyvezetőt keres a Tatabánya Erőmű és a T-Busz

Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata pályázatot hirdet a Tatabánya Erőmű és a T-Busz ügyvezetői pozíciójának betöltésére.

Hírek

Kivitelezési hibákra derült fény a Tatabányai Kollégiumban

Az elsődleges információk szerint kivitelezési hibák miatt kell naponta szivattyúzni a szennyvizet a Tatabányai Kollégiumban.

Tavasszal forgalomba állnak az új elektromos buszok

Érkeznek az új elektromos autóbuszok a T-Buszhoz, először a 70-es járaton közlekedhetünk majd velük.

Háziorvosoktól búcsúzott a város

Január 1-jétől három felnőtt és egy gyermek háziorvosunk adta vissza praxisát, és kezdi el jól megérdemelt pihenését több évtizedes szolgálat után.

Az első tatabányai újszülöttet köszöntötte a polgármester

Kislány lett az első tatabányai baba 2020-ban. Szücsné Posztovics Ilona a város ajándékaival köszöntötte az újszülöttet és családját.

Módosított vasúti menetrendek

A MÁV-START Zrt. tájékoztatása alapján a Tatabánya – Oroszlány vasútvonalon, valamint a Budapest – Hegyeshalom vasútvonalon a képeken felsorolt vonatok módosított menetrend szerint közlekednek.

Gyüszi László búcsúztatása

Gyüszi László hamvasztás utáni búcsúztatása 2020. január 7-én, kedden 14 órakor lesz Tatabányán, az újtelepi temető új ravatalozójában, református szertartás szerint.

 

Programok

A rovatban nincs aktuális tartalom.