Bal bannerek

Jobb bannerek

Kiemelt hírek

Költözik a könyvtár

2020.09.15. 10:46
Költözik a könyvtár

„Elérkezett az idő, hogy birtokba vegyük új könyvtárunkat!” – olvasható a József Attila Megyei és Városi Könyvtár honlapján. 

Pályázható a Krajcsirovics Ösztöndíj

Tatabánya Megyei Jogú Város Közgyűlése döntött a 2021. évi  Krajcsirovits Henrik  – Városi Művészeti Ösztöndíj meghirdetéséről. 

Hírek

Forgórózsa Fesztivál ötödször

A kétnapos népművészeti forgatagnak a Vértes Agorája és környéke adott otthont, a díszvendégek ezúttal Doroszlóról (Vajdaság) és Nagyecsedről (Szatmár) érkeztek.

Cél a szabályszerű működés

Továbbra is kiemelten fókuszál az önkormányzati közműcégek ellenőrzésére az Állami Számvevőszék - hangsúlyozta Domokos László, az ÁSZ elnöke a Megyei Jogú Városok Szövetségének elnökével közösen tartott sajtótájékoztatóján.

Hat felnőtt és 12 gyerekbemutató

A Jászai Mari Színház, Népház igazgatója, Crespo Rodrigo értékelte az elmúlt évadot és bemutatta a 2015/2016-os premiereket is, az elért sikerekhez Schmidt Csaba polgármester is gratulált.

Biomassza: aláírták a szerződést

A hamarosan biomassza tüzelésűre átálló tatabányai erőműben ünnepélyes keretek között írták alá a hosszú távú együttműködés első, jelentős „sarokkövét”, a faapríték adás-vételi szerződést.

Aaleni vendégek a hivatalban
A Tatabánya testvérvárosából érkezett diákokat ajándékokkal várták a Városházán.

HPV-elleni védőoltás

2015.05.12. 12:07
HPV-elleni védőoltás

Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata szívügyének tekinti a városban élő emberek egészségének megőrzését. Ezért is vállalta fel 2010-től, hogy a méhnyakrák megelőzésének érdekében csatlakozik a HPV elleni oltási programhoz.

Programok

A rovatban nincs aktuális tartalom.