Bal bannerek

Jobb bannerek

Kiemelt hírek

Környezetbarát napelemes rendszer épül

Az önkormányzatok tulajdonában lévő épületek hatékonyabb energiafelhasználása, a racionális energiagazdálkodás elősegítése a célja annak a programnak, melyre Tatabánya sikerrel pályázott.

Várjuk javaslataikat három rangos városi elismerés elnyerésére!

2020. július 1-től augusztus 31-ig van lehetőségük javaslatot tenni a Szabó Ignác-díj, az Ezüst Turul Díj, illetve a Tatabánya Díszpolgára Cím elnyerésére.

Hírek

Jó szerencsét, Tatabánya!

A Jó szerencsét, Tatabánya! helytörténeti vetélkedő döntőjén rendezték szerdán Tatabányán, a Szabadtéri Bányászati és Ipari Múzeumban.

Forgórózsa Fesztivál ötödször

A kétnapos népművészeti forgatagnak a Vértes Agorája és környéke adott otthont, a díszvendégek ezúttal Doroszlóról (Vajdaság) és Nagyecsedről (Szatmár) érkeztek.

Cél a szabályszerű működés

Továbbra is kiemelten fókuszál az önkormányzati közműcégek ellenőrzésére az Állami Számvevőszék - hangsúlyozta Domokos László, az ÁSZ elnöke a Megyei Jogú Városok Szövetségének elnökével közösen tartott sajtótájékoztatóján.

Hat felnőtt és 12 gyerekbemutató

A Jászai Mari Színház, Népház igazgatója, Crespo Rodrigo értékelte az elmúlt évadot és bemutatta a 2015/2016-os premiereket is, az elért sikerekhez Schmidt Csaba polgármester is gratulált.

Biomassza: aláírták a szerződést

A hamarosan biomassza tüzelésűre átálló tatabányai erőműben ünnepélyes keretek között írták alá a hosszú távú együttműködés első, jelentős „sarokkövét”, a faapríték adás-vételi szerződést.

Aaleni vendégek a hivatalban
A Tatabánya testvérvárosából érkezett diákokat ajándékokkal várták a Városházán.

Programok

A rovatban nincs aktuális tartalom.