Bal bannerek

Jobb bannerek

Kiemelt hírek

Költözik a könyvtár

2020.09.15. 10:46
Költözik a könyvtár

„Elérkezett az idő, hogy birtokba vegyük új könyvtárunkat!” – olvasható a József Attila Megyei és Városi Könyvtár honlapján. 

Pályázható a Krajcsirovics Ösztöndíj

Tatabánya Megyei Jogú Város Közgyűlése döntött a 2021. évi  Krajcsirovits Henrik  – Városi Művészeti Ösztöndíj meghirdetéséről. 

Hírek

Nyári tábor a Tatabányai Múzeumban

2015. július 13-17. között nyári tábort tart a Tatabányai Múzeum a központi kiállítóhelyen és a Bányászati és Ipari Skanzenben.

Ünnepség a Kodályban

2015.06.09. 11:15
Ünnepség a Kodályban

Megyénk intézményvezetőit, pedagógusait köszöntötte a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ Tatabányai Tankerület hétfőn Tatabányán, a Kodály Zoltán Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskolában.

Közös Bölcső

2015.06.09. 09:41
Közös Bölcső

„Közös Bölcső-Tungitól a görög lagziig” címmel Nemzetiségi Napok programsorozatot rendez Tatabányán a József Attila Megyei és Városi Könyvtár, Tatabánya Megyei Jogú Város és Tatabánya Nemzetiségi Önkormányzatai.

Világkörüli utazás az álomhajón

Háromszor is megtöltötte vasárnap a nézőteret a Népház Show Formációs Táncegyüttes a Jászai Mari Színház, Népházban.

Szűrővizsgálattal az egészségért

Azok a tatabányai 45-65 év közötti hölgyek, akik az elmúlt két esztendőben nem vettek részt mammográfiás vizsgálaton, 2015. június hónapban névre szóló meghívót kapnak mammográfiás szűrővizsgálatra.

Bérlakási nyílászárócsere pályázat

Az önkormányzati tulajdonú ingatlanok bérlői idén is pályázhatnak a nyílászárók cseréjének támogatására, a korábbi évek gyakorlatával ellentétben ezentúl folyamatosan.

Programok

A rovatban nincs aktuális tartalom.