Bal bannerek

Jobb bannerek

Kiemelt hírek

Folytatódik a kerékpárút építése az Erőmű-tónál

Európai Uniós forrás teszi lehetővé az Oroszlány felé vezető és a Tata felől érkező kerékpárutak összekötését.

Veszélyhelyzeti ellátási információk

A veszélyhelyzeti diszpécserszolgálatunk június 5-én (jövő héten pénteken) érhető el utoljára. Ebédigényeket a jövő héten már nem veszünk fel.

Hírek

Megújul az uszodához vezető lépcső

Folytatódik Tatabányán a járdafelújítási program, 2015-ben összesen közel 3000 méter hosszan. Az idei első beruházást Óvárosban valósítják meg.

Vágányzári információk

2015. május 30-31. között az Almásfüzitő állomáson illetve Budaörs – Győrszentiván vasútvonalon végzett pályakarbantartási munkák miatt módosul a vonatok menetrendje, illetve Almásfüzitő – Almásfüzitő felső állomások között vonatpótló autóbuszok közlekednek.

Egy hónappal rövidült a fűtési szezon

A kedvező őszi időjárás miatt közel harminc nappal kevesebbet fűtött a T-SZOL Zrt. Tatabányán a most véget ért szezonban. Idén 182 napig üzemelt a szolgáltatás, a 2013-14-es időszakban 210 napig tartott a fűtési idény.

Felavatták a Földi Imre termet

Földi Imréről, olimpiai bajnok súlyemelőnkről nevezte el harmadik sportiskolai osztálytermét a Dózsa György Sportiskolai Általános Iskola.

Elbírálták a városi pályázatokat

Tatabánya Önkormányzata az idei évben három kategóriában hirdetett pályázatot a város intézményei, civil szervezetei és nyugdíjas klubjai számára.

Virágos Dózsakertért!

2015.05.19. 13:42
Virágos Dózsakertért!

2015. május 23-án, szombaton 10 órakor virágosztást tart Vejtey Miklós önkormányzati képviselő a II. Rákóczi Ferenc térnél, a SPAR melletti parkolóban.

Programok

A rovatban nincs aktuális tartalom.