Bal bannerek

Jobb bannerek

Kiemelt hírek

Környezetbarát napelemes rendszer épül

Az önkormányzatok tulajdonában lévő épületek hatékonyabb energiafelhasználása, a racionális energiagazdálkodás elősegítése a célja annak a programnak, melyre Tatabánya sikerrel pályázott.

Várjuk javaslataikat három rangos városi elismerés elnyerésére!

2020. július 1-től augusztus 31-ig van lehetőségük javaslatot tenni a Szabó Ignác-díj, az Ezüst Turul Díj, illetve a Tatabánya Díszpolgára Cím elnyerésére.

Hírek

Borbála néni 90 éves

2015.06.24. 09:28
Borbála néni 90 éves

Prekob Borbála szülei legkisebb gyermekeként jött a világra 90 évvel ezelőtt, akit a családtagok mellett a Szent Margit Idősek Otthonának dolgozói és lakói, valamint a városvezetés nevében Bereznai Csaba alpolgármester is köszöntött.

Nyári szociális gyermekétkeztetés

A nyári szociális gyermekétkeztetésről tartott sajtótájékoztatót Bereznai Csaba alpolgármester a Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola ebédlőjében.

Ilonka néni 90 éves

2015.06.22. 17:41
Ilonka néni 90 éves

Bagi Istvánnét, 90. születésnapján Turainé John Katalin alpolgármester és a körzet képviselője, Ablonczy Dánielné köszöntötték.

Tájékoztató szúnyogirtásról
Tatabányán június 26-án, rossz idő esetén 27-én vagy 28-án légi irtást tartanak.
Idén is megtelt az Árpád tér

20-25 ezren látogattak ki a III. Tatabányai Sörfesztiválra, ahol csatlakozni lehetett az „Élő bolygónk” klímavédelmi akcióhoz. Ön aláírta már?

Emeljük fel a hangunkat bolygónkért!

Június 19-21. között, a III. Tatabányai Sörfesztivál ideje alatt a helyszínen támogathatják aláírásukkal a tatabányaiak az „Élő bolygónk” klímavédelmi akciót.

Programok

A rovatban nincs aktuális tartalom.