Jobb bannerek

Kiemelt hírek

Ismét pályázható a Földi Imre Sport Ösztöndíj!

Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata idén is Földi Imre Sport Ösztöndíjjal jutalmazza a kimagasló eredményeket elért városi sportolókat. A tavalyi évben további két ösztöndíj elnyerésével bővült a program, így idén is pályázható lesz a Reménység és Bajnok program egyaránt.

Javaslattétel városi elismerésekre

Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzatának Közgyűlése hosszú évek óta méltó módon ismeri el azokat a személyeket, szervezeteket, akik tevékenységükkel hozzájárultak városunk fejlődéséhez, jó hírének növeléséhez, értékeinek növeléséhez. Az idei évben február 28-ig lehet javaslatot tenni arra, hogy kik a legméltóbbak az elismerésekre.

Hírek

Új közösségi tér a Gál lakótelepen

A városrészben 2015-ben megvalósuló fejlesztések és beruházások összértéke több mint 60 millió forint – jelentette ki az egyik fő beruházási területen, a Paletta parkban Schmidt Csaba polgármester.

Fontos változások a kórházban

Folytatódnak a sürgősségi osztály kialakítási munkálatai a Szent Borbála Kórházban, emiatt március 9-től több változás is életbe lépett.

Ingyenes a gombavizsgálat
Március elsejétől újraindult az ingyenes lakossági gombavizsgálat!
Idei fejlesztések Óvárosban

A Ságvári Endre út és a Népház utca találkozásánál tartott sajtótájékoztatót Schmidt Csaba polgármester, a környéket 2015-ben érintő fejlesztésekről és beruházásokról.

Tiszán innen, Dunán túl

31 produkcióval örvendeztették meg közönségüket és a háromtagú zsűrit a népdaléneklési verseny résztvevői.

Felsőgalla tovább szépül

Közel 80 millió forintot fordít ebben az évben az önkormányzat Felsőgalla útjainak, épületeinek és közbiztonságának fejlesztésére.

Programok

A rovatban nincs aktuális tartalom.