Jobb bannerek

Kiemelt hírek

Átadásra került az új orvosi rendelő Újváros szívében

Új, több mint 300 négyzetméteres orvosi rendelő került átadásra Újvárosban, a Záray Márta-pihenőpark mellett, a Köztársaság útja 30-32. előtti területen. Az európai uniós támogatásból megvalósut beruházás részleteiről Schmidt Csaba polgármester, Bencsik János országgyűlési képviselő és Molnár Tamás, a városrész képviselője számolt be a helyszínen.

Emmer Róbert lett a Tatabánya Kultúrájáért díjas

15 esztendeje ünnepli és emlékezik meg városunk méltó módon a Magyar Kultúra napjáról. Január 22.-e jeles nap a magyarság számára, hiszen ezen a napon született meg a magyar nemzet Himnusza. A szokásokhoz híven, idén is ezen ünnepségünk keretében találtak gazdára Tatabánya legnemesebb elismerései és díjai a Jászai Mari Színházban. 

Hírek

Magyar Termék Nagydíj pályázat 2015

A tanúsított minőség iránti elkötelezettség elismerésére meghirdették az idei, 18. Magyar Termék Nagydíj nyilvános pályázatot.

XX. Peron Music Tehetségkutató

Ősszel rendezi meg a Peron Music Alapítvány a huszadik Peron Music Tehetségkutató Fesztivált. A Kárpát-medencében működő feltörekvő zenekaroknak 2015. augusztus 1-jéig lehet jelentkezni.

Parkolóbővítések Újvárosban

A városrészt érintő parkolási problémákat igyekeznek elsősorban orvosolni 2015-ben. A fejlesztésekről és beruházásokról Schmidt Csaba polgármester és Kilián Géza önkormányzati képviselő számolt be.

Nyugdíjba vonul Felsőgalla háziorvosa

Három évtized után nyugdíjba vonul Dr. Rácz Sándor. Április elsejétől már új szakember várja a helyieket panaszaikkal.

MOST FESZT a Jászaiban

2015.03.23. 14:52
MOST FESZT a Jászaiban

2015. március 26-29. között első alkalommal, hagyományteremtő szándékkal, a tatabányai Tavaszi Fesztivál keretében rendezik meg a MOnodráma és STúdiószínházi FESZTivált a Jászai Mari Színház, Népházban.

Agorák országos szakmai fóruma

A Vértes Agorája adott otthont az országos Agora Műhely szakmai fórumának 2015. március 23-án.

Programok

A rovatban nincs aktuális tartalom.