Jobb bannerek

Kiemelt hírek

„Gyalogolj az életedért!”

Október 1-én tartjuk a mellrák elleni küzdelem világnapját, ennek jegyében szerte a világon számtalan program kerül megrendezésre annak érdekében, hogy a rendszeres szűrésre minél inkább felhívjuk a figyelmet.

Méltó módon emlékeztek meg Tatabányán az Aradi vértanúkról

Október 6-án népes tömeg gyűlt össze az Aradi vértanúk terén, hogy tiszteletét rója le az 1848–49-es forradalom és szabadságharc összes hőse előtt.

Hírek

Munkarend változás miatt változik az ügyfélfogadási idő

Felhívjuk a tisztelt lakosság figyelmét, hogy a 2018. október havi munkaszüneti napok körüli munkarend és hivatali ügyfélfogadási idő az alábbiak szerint változik:

Fogadj örökbe egy könyvet!

A könyvtárak hete keretén belül került megrendezésre a József Attila Megyei és Városi Könyvtárban a „Fogadj örökbe egy könyvet!” elnevezésű program és kiállítás. 

Kezdetét vette a XXI. Keresztény hét

A XXI. Keresztény Hét megnyitójára a TSZC Kereskedelmi, Vendéglátó és Idegenforgalmi Szakközép- és Szakiskolájában került sor, ahol köszöntő beszédet mondott Schmidt Csaba polgármester, és a megnyitó részeként Gútay János művész úr alkotásaiból színvonalas kiállítás nyílt.

Ha ősz, akkor szüreti felvonulás

A tatabányai városrészek hűen őrzik néphagyományaikat, ehhez kapcsolódóan pedig több helyen szüreti felvonulást tartottak a városban.

BURSA Hungarica már lehet pályázni!

2018. november 6-ig lehet jelentkezni a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatra.

Programok

A rovatban nincs aktuális tartalom.